Φολέγανδρος

Φολέγανδρος, ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων στη μέση του Αιγαίου Πελάγους, Χώρα με μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, πεντακάθαρες θάλασσες, δροσερό καλοκαίρι μακριά από τη ζέστη της υπόλοιπης Ελλάδος.

Ξενοδοχειο Fani Vevis Garden

Το ξενοδοχείο Fani Vevis είναι ένα παραδοσιακό πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα , είναι μοναδικό λόγω του τρόπου κατασκευής , που είναι αντιπροσωπευτική αυτής της χρονικής περιόδου

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

Μοναδικο Τοπιο

Μοναδικο Τοπιο Φολέγανδρος, ένας βράχος μέσα στο απέραντο γαλάζιο , μία λωρίδα γης μέσα στη θάλασσα . Με μήκος μόλις 13 χλμ. και ελάχιστο πλάτος 1,1 χλμ. νοιώθεις την άγρια ομορφιά της καθώς τη διασχίζεις από άκρη σε άκρη έχοντας πάντα τη θέα της θάλασσας και ανακαλύπτοντας τους μικρούς κολπίσκους με τα κρυστάλλινα νερά να ξεπροβάλλουν μέσα από τις απόκρημνες ακτές. Μοναδικό νησί με αντιπροσωπευτική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα.

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ Κυκλαδίτικη ομορφιά, εικόνες αυθεντικές βγαλμένες από το παρελθόν ,μοναδική εμπειρία η πεζοπορία σε μοναστήρια εκκλησίες ,καθαρές θάλασσες με σμαραγδένιους μικρούς κόλπους , ντόπια κουζίνα με προϊόντα του νησιού – Ψάρια ,μέλι,τυριά-.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Το νησί διαθέτει ένα μοναδικά αυθεντικό κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ. Η Χώρα με άσπρα σπιτάκια ,στενά δρομάκια και πλατείες γραφικές σαν από σκηνικό θεάτρου δεσπόζει στην κορυφή ενός βράχου. Το Μεσαιωνικό Κάστρο –το αρχικό κομμάτι της Χώρας – κρέμεται στην άκρη του γκρεμού. Η Άνω Μεριά ο δεύτερος οικισμός του νησιού με χαρακτηριστικά παραδοσιακά σπιτάκια και φοβερή θέα στη θάλασσα σε φέρνει σε επαφή με την πιο άγρια ομορφιά του νησιού.

ΚΛΙΜΑ

ΚΛΙΜΑ Το κλίμα είναι ξηρό με πολύ σπάνια βροχές. Μοναδικό δροσερό καλοκαίρι ,το νησί βρίσκεται στη μέση του Αιγαίου Πελάγους και με τη βοήθεια του μελτεμιού και βοριαδάκι δε ζεσταίνεσαι ποτέ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Σε μία ήσυχη γωνιά στην άκρη της Χώρας πηγαίνοντας για την Αγκάλη βρίσκεται το ξενοδοχείο Fani Vevis Garden. Έχοντας θέα όλη την περιοχή γύρω από το Χωριό και εύκολη προσβασιμότητα απολαμβάνεις την ησυχία ενώ συγχρόνως είσαι πολύ κοντά στο Κέντρο.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Το νησί βρίσκεται κοντά στη Σαντορίνη με το Διεθνές Αεροδρόμιο . Επίσης υπάρχει τακτική συγκοινωνία τους καλοκαιρινούς μήνες με τον Πειραιά και τα γύρω νησιά.

Φωτογραφιες

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο

Περισσότερα →

Φολεγανδρος

Φωτογραφίες από την Φολέγανδρο

Περισσότερα →
Scroll to Top